Ny luksus campinghytte


 

De nye luksuriøse campinghytter fra Ahlnor er udviklet, så de matcher både feriegæsternes og ejerens behov. Hytterne fås fra 30 til 45 m², de udnytter de nye lovmæssige rammer, som tillader større hytter på de danske campingpladser. De er derudover optimalt indrettet, indbydende og fyldt med moderne bekvemmeligheder. Sidst men ikke mindst er kvaliteten særdeles høj, og hytterne er produceret ud fra en filosofi om, at de både skal være attraktive prismæssigt og kræve minimal løbende vedligeholdelse.

100% udlejningsklar løsning

Campinghytterne fra Ahlnor leveres og opstilles, så de er 100% udlejningsklare – med eller uden inventar alt efter hvad der passer bedst.

31.8.2021 campinghytter 2021-08-30 021.JPG
31.8.2021 campinghytter 2021-08-30 012

Grundlag for en god forretning

Der er mange faktorer, der spiller ind, hvis man som campingpladsejer skal investere i nye hytter til udlejning – og samtidig få en fornuftig forretning ud af det. Hytterne skal være attraktive for publikum og kunne sikre en fornuftig lejeindtægt for ejeren.
Derudover skal investeringen i forbindelse med opførsel af hytterne naturligvis ligge på et fornuftigt niveau, så regnestykket hurtigt kan komme i balance.

Endelig er det vigtigt, at hytternes kvalitet er høj og de løbende udgifter til vedligeholdelse er så små som mulige. De nye campinghytter fra Ahlnor skiller sig positivt ud på alle 3 områder og danner dermed et solidt grundlag for en god forretning.

Badeværelse

Badeværelse

Værelse 1

Værelse 1

Værelse 2

Værelse 2

Køkken/stue

Køkken/stue

Køkken

Køkken

Tilpasset til kundens behov og ønsker

Campinghytterne fra Ahlnor er så fleksible, at indretningen samt valg af materialer kan tilpasses efter ønske. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om muligheder og materialer.

Færdigsamlet kvalitet

Campinghytterne bliver produceret på vor egen fabrik i Christiansfeld. Hytterne bygges færdige på fabrikken, hvor der også monteres køkken, bad, sanitet, hvidevarer m.v. Herefter transporteres de med kranbil til pladsen og placeres direkte på et i forvejen støbt fundament. Monteringen foregår hurtigt, og vi kan levere flere campinghytter på samme dag. Når en hytte er på plads skal den blot tilsluttes el, vand, kloak osv. Er hytterne bestilt med møbler og inventar, er det med i leveringen. Når hytterne er færdige, afleveres nøglen, og hytterne er klar til udlejning.

Campinghytter 6.6.2021 2021-06-01 091
DJI_0156 1

Mulighed for finansiering…

Som noget nyt tilbyder vi mulighed for finansiering af jeres nye hytter.
Kontakt os for yderligere information.

Vil du selv give en hånd med?

Som udgangspunkt står Ahlnor for den komplette samling og montage af camping- hytterne, men hytterne kan også leveres som medbyg, hvis du selv ønsker at deltage i det praktiske arbejde.

Vi har netop leveret 10 nye luksushytter til Storebælt Camping og Feriecenter

Mere info

Udfyld kontaktformularen eller ring direkte til Søren på 61 12 34 00.

Jeg vil gerne kontaktes