Standard campinghytte


 

De nye luksuriøse campinghytter fra Ahlnor er udviklet, så de matcher både feriegæsternes og ejerens behov. Hytterne på hhv. 30 og 35 m2 udnytter de nye lovmæssige rammer, som tillader større hytter på de danske camping- pladser. De er derudover optimalt

indrettet, indbydende og fyldt med moderne bekvemmeligheder. Sidst men ikke mindst er kvaliteten særdeles høj, og hytterne er produceret ud fra en filosofi om, at de både skal være attraktive prismæssigt og kræve minimal løbende vedligeholdelse.

100% udlejningsklar løsning

Campinghytterne fra Ahlor leveres og opstilles, så de er 100% udlejningsklare – med eller uden inventar alt efter hvad der passer bedst.

1
2

Grundlag for en god forretning

Der er mange faktorer, der spiller ind, hvis man som campingpladsejer skal investere i nye hytter til udlejning – og samtidig få en fornuftig forretning ud af det. Hytterne skal være attraktive for publikum og kunne sikre en fornuftig lejeindtægt for ejeren.
Derudover skal investeringen i forbindelse med opførsel af hytterne naturligvis ligge på et fornuftigt niveau, så regnestykket hurtigt kan komme i balance.

Endelig er det vigtigt, at hytternes kvalitet er høj og de løbende udgifter til vedligeholdelse så små som mulige. De nye campinghytter fra Ahlnor skiller sig positivt ud på alle 3 områder og danner dermed et solidt grundlag for en god forretning.

Badeværelse

Badeværelse

Børneværelse

Børneværelse

Soveværelse

Soveværelse

Indgang til hems

Indgang til hems

Køkken

Køkken

Tilpasset til kundens behov og ønsker

Campinghytterne fra Ahlnor er så fleksible, at indretningen samt valg af materialer kan tilpasses efter ønske. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om muligheder og materialer.

Færdigsamlet kvalitet

Campinghytterne bliver produceret på vor egen fabrik i Christiansfeld. Hytterne bygges 100% færdige på fabrikken, hvor der også monteres køkken, bad, sanitet, hvidevarer m.v. Herefter transporteres de med kranbil til pladsen og placeres direkte på et i forve- jen støbt fundament. Monteringen foregår hurtigt, og vi kan levere op til 4 campinghyt- ter på samme dag. Når en hytte er på plads skal den blot tilsluttes el, vand, kloak og evt. antenne. Er hytterne bestilt med møbler og inventar, leveres dette efterfølgende. Når Ahlnor har udført slutrengøring, afleveres nøglen, og hytterne er klar til udlejning.

16
21

Innovativt materialevalg og lyst interieur…

Også indvendigt har vi i udviklingen af vore hytter bestræbt os
på at vælge materialer, som stort set er svedligeholdelsesfrie
og samtidig lette at rengøre. Derudover er materialerne moderne, lyse og indbydende, og hytterne minder mere om små luksus- sommerhuse end om egentlige campinghytter.

Vil du selv give en hånd med?

Som udgangspunkt står Ahlnor for den komplette samling og montage af camping- hytterne, men hytterne kan også leveres som selvbyg eller medbyg, hvis du selv ønsker at deltage i det praktiske arbejde.

Mere info

Udfyld kontaktformularen eller ring på 70 20 58 59 og lad os høre hvad i ønsker Jer.

Du kan også hente vores katalog og læse mere om vores campinghytter og hvordan vi kan tilpasse disse efter Jeres ønsker og behov. 

Jeg vil gerne kontaktes