Om Ahlnor


Ahlnor er et familieejet firma med mange års erfaring indenfor

udestuer, pavilloner, tilbygninger, overdækninger og orangerier 


Ahlnor blev etableret i 1999 af ægteparret Tinne og Søren Ahlmann, som også i dag står for den daglige ledelse og drift. Ahlnor’s helt klare styrker ligger indenfor udestuer i plast og aluminium samt ­pavilloner i træ og vedlige­holdelsesfri plast. Ahlnor har gennem årene opnået en position, som en af de førende indenfor denne branche. På Ahlnors fabrik i Christiansfeld lidt syd for Kolding udvikles og bygges pavillonerne helt fra bunden.


Tinne og Søren

Ring til Tinne og Søren Ahlmann, der står for både kundekontakt og den daglige ledelse af den familieejede ­virksomhed Ahlnor.


Ahlnor satser på kvalitet og professionel rådgivning

God service er en selvfølge hos Ahlnor – både før og efter en handel. Kunderne er altid velkomne til at kontakte os for en snak om mulighederne.


Fleksible løsninger der opfylder kundernes behov i mange år fremover

Mange af vores uderum produceres efter ordre, og som kunde har man derfor stor medbestemmelse. Det er muligt at skræddersy et uderum ­præcis efter Jeres ønsker og behov.

Ahlnor benytter mest vedligeholdelsesfrie materialer som plast, ­aluminium og glas, men vi arbejder selvfølgelig også med træ. Vi kan stå inde for ­kvaliteten, så man er sikret et flot uderum i mange år fremover.


Garanti for kvalitet

Ahlnor er en virksomhed, som satser på kvalitet, et højt serviceniveau og gode langsigtede kunderelationer. Ahlnor sælger derfor kun kvalitetsprodukter. Vi tør stå inde for det vi laver og vore produkter er derfor omfattet af 5 års produktgaranti.


Besøg en af vores udstillinger

Man er altid velkommen til at besøge Ahlnor på Industrivej 9 i Christiansfeld. Her har vi vores største udstilling på 1.500 m² Læs mere om vores udstillinger – KLIK HER.


Se hjemmesiden godt igennem og lad dig inspirere – god fornøjelse.


Med venlig hilsen

Tinne og Søren Ahlmann