Classic udestue i plast – isoleret


Classic udestuen bliver nemt et samlingssted for familie og venner

Classic udestue er med isolerede plastprofiler og termoruder. Det giver et behageligt indeklima uanset vejret udenfor

Classic er en flot udestue i plast med minimal vedligeholdelse. ­Udestuen er bygget af en kraftig træ­konstruktion og elementerne er produceret af form­stabilt PVC med indlagt metalforstærkning. Plast elementerne bevarer deres farve i mange år. De er samtidig UV-­modstandsdygtige hvilket betyder at solens stråler ikke mørner profilerne.

Mulighederne er uendelige, fordi udestueelementerne altid tegnes og bygges præcis efter kundernes ønsker og behov.  Udestueelementerne kan naturligvis også fås i en anden farve end hvid. Vi hjælper med at finde den udestue­, der matcher Jeres behov.

Udestuer_serie2000_plast
Classic_042

Classic udestuer fås i mange stilarter, størrelser og vinkler

classic-4
classic-3
classic-5

Professionel rådgivning

Hos Ahlnor har vi specialiseret os i at levere præcis den udestue, der drømmes om. Vi går op i vejledning og service, for at I kan få den løsning, der passer til Jeres behov, krav, ønsker og drømme. Det er Jer, der skal have glæde af udestuen i mange år fremover.

Classic_Februar 2009 033
Classic_Udestue_helårs

Kvalitet til en fornuftig pris

Man kan i dag købe billige “samle-selv” udestuer i næsten ethvert byggemarked. Desværre er kvaliteten i de fleste tilfælde ikke noget at prale af. Derfor har Ahlnor udarbejdet sin helt egen model Classic, hvor vi kan stå inde på kvaliteten og samtidig levere udestuen til en fornuftig pris.

classic-2
classic-1

Fundament

Classic udestue kræver et godt og solidt fundament, Ahlnor vejleder gerne.

Classic_Udestuer 3.2.2015 104

Ahlnor giver professionel rådgivning så kunderne får den rigtige udestue

···

Se priser i vores 2019 katalog her