Fundament


Placering og underlag:

Jeres pavillon bør placeres, hvor den ikke er til gene for naboer og andre. Husk også at ­overholde byggelinjer, regler om afstand til skel m.v. Uanset hvor pavillonen skal placeres, skal underlaget være stabilt – gerne stampet og planet. Er underlaget helt jævnt, kan pavillonen sættes direkte på jorden med små opklodsninger. Det anbefales dog at nedgrave sokkelsten til fastholdelse af pavillonen i stormvejr. Se andre muligheder herunder.

Fundament_Sokkelsten

Sokkelsten

1 sæt sokkelsten består af 4 stk støbte betonblokke
med patentbånd for fastgørelse til gulvrammen.

Fundament_jordskruer

Jordskruer

En super god løsning som både giver en fast understøtning så sætningsskader ikke forekommer og samtidig fungere som stormsikring.
Jordskruerne er forsikringsgodkendte og fremstillet af varmgalvaniseret stål med specielbeslag designet til pavillonerne.
Jordskruer skal monteres med speciel værktøj og derfor er prisen angivet inkl. montering.

Fundament_støbt plade

Støbt pladefundament

Ønskes der et støbt pladefundament til pavillonen, udfører vi også dette. Vores støbte pladefundament udføres med 100 mm. flamingo samt 100 mm. beton med ilagt Rio-net. Prisen er inkl. udgravning. Ekskl. bortkørsel af jord samt skørter.

Fundament_Skørter

Skørter

Skørter giver ikke bare en pæn afslutning, men hindrer også træk og kulde under gulvet. Skørterne udføres i grå eternit.