Pavillon


Ahlnor’s pavilloner gør ethvert udemiljø lidt skønnere…


Med en havepavillon fra Ahlnor får man både et naturligt og smukt samlingssted for familie og venner samt et lille fristed til afstresning og fordybelse. Vælg imellem de traditionelle løsninger i træ og vedligeholdelsesfrit plast eller den innovative drejepavillion. Ahlnor har et stort udvalg af pavilloner, der alle kan fremstilles ud fra individuelle mål, farver og former, så den passer præcis efter kundernes behov.


Kontakt Ahlnor på 70 20 58 59 for professionel rådgivning


pernille_124__300x210

Pavilloner i vedligeholdelse plast

  • Ottekantet, firkantet eller oval
  • Størrelse 4,8 til 24 m²

pavillon-360_300x210

Pavillon 360 – KLIK HER

  • Vedligeholdelsesfri aluminium
  • Sider i hærdet sikkerhedsglas
  • Tagprofilerne i dugfri Plexiglas
[/ezcol_1quarter_end]

En pavillon fra Ahlnor – dansk kvalitet

Ahlnor havepavilloner er tegnet og udviklet af erfarne byggefolk og er et 100 % danskfremstillet produkt fra eget værksted i Christiansfeld ved Kolding. Der er mange standardmodeller at vælge imellem, ligesom vi fremstiller mange individuelle løsninger. Ahlnor har fremstillet en udførlig samlevejledning, som gør det meget let selv at opsætte pavillonen, hvis man har tid og lyst til det.


Størrelser

  • Ottekantede pavilloner leveres i 7 størrelser fra 4,8 m2 til 12,4 m2.
  • Ovale pavilloner fås i to størrelser 18,5 m2 og 24 m2.

Størrelsesguide til pavilloner – KLIK HER


Materialer i topkvalitet

Ahlnor har pavilloner til ethvert formål, og fælles for dem alle er, at de er håndværksmæssigt korrekt udført i materialer af høj kvalitet. Skruer og specialfremstillede beslag m.v. er naturligvis i rustfast materiale, og alle pavilloner er med aflåselige døre. Træpavillonerne kan leveres sprøjtemalet i nøjagtig den ønskede farve


Tagkonstruktion

Til taget kan der vælges mellem tagpapshingles i 8 forskellige farver eller almindelig sort tagpap.

Andre tagtyper kan også leveres f.eks. stråtag, glas eller gennemsigtige tagplader af polycarbonat.


system-16_pavillon

Tagrender fra Nicoll

Vi importerer selv tagrender fra verdens største plasttagrendefabrik, Nicoll i Frankrig, og kan tilbyde tagrendesæt i hvid, grå eller brun. Tagrenderne leveres i en størrelse, der er tilpasset pavillonerne, og hjørnesamlingerne er fremstillet specielt efter tegninger udarbejdet af Ahlnor. Med tagrender på pavillonen får man ikke alene en flot afslutning på taget, men pavillonen forbliver også ren og pæn, ligesom risikoen for fugtskader mindskes.

Katalog med Nicoll tagrender – KLIK HER