Fakta om træ- og plastpavilloner


Dansk design og produktion

Hos Ahlnor har vi mere end 15 års erfaring med at designe, udvikle og producere pavilloner i høj kvalitet til mange forskellige formål. At alle vores pavilloner bygges på vores egen fabrik i Christiansfeld er Jeres garanti for en høj kvalitet i alle dele af produktionen.

Fleksible løsninger

Med et stort udvalg af modeller og mulighed for individuel tilpasning kan vi matche alle ønsker og behov. Vores pavilloner produceres efter ordre, og som kunde har I derfor stor medbestemmelse og mulighed for at få skræddersyet Jeres ­pavillon, så den passer præcis til Jeres behov.

Højt serviceniveau

Vi sætter altid en ære i at yde en god kundeservice i alle dele af forløbet, og vi tilbyder for eksempel en totalløsning med levering og opsætning af den færdige pavillon mod en fornuftig merpris.

Montering eller selvbyg?

Ahlnor installerer gerne pavillonen på et anvist sted. Vi forestår hele arbejdet lige fra nedgravning af sokkelsten, så du blot kan sætte dig tilbage i stolen og vente nogle få timer, til pavillonen er klar til brug. Ahlnor har desuden fremstillet en udførlig samlevejledning, som gør det meget let selv at opsætte pavillonen, hvis man har tid og lyst til det.

Elementer

Sideelementerne i vores pavilloner er udført i træ eller vedligeholdelsesfri hårdplast. De fleste elementer kan tilpasses Jeres ønsker.

Vinduer og døre

Vindue- og dørtype er afhængig af den valgte model. Alle vinduesglas er monteret med gummiglasbånd. Det giver ikke alene en god akustik og lydisolering, men sikrer også, at ruderne ikke klirrer, når døren lukkes eller vinden blæser. Er uheldet ude, er det desuden let at udskifte en enkelt rude. Alle modeller leveres med låsbar dør samt ét oplukkeligt vindue.

Maling og farver

Pavillonerne i træ leveres sprøjtemalet fra fabrikken i standardfarve eller farve efter ønske. I kan også vælge at male træpavillonen selv og spare nogle penge – ring og hør nærmere. Modellerne i plast leveres i hvid (RAL 9016) og fyldninger kan leveres i en af de mange standardfarver.

Isolering

Vi tilbyder fuldt isolerede standard-pavilloner udført med elementer i hårdplast. Træpavillonerne kan også leveres isolerede mod tillæg.

 Levering

Vi leverer typisk direkte til Jeres adresse med en af vores egne biler, men I har også mulighed for selv at hente Jeres pavillon på vores fabrik i Christiansfeld.

 Vedligeholdelse

For alle træpavilloner gælder det, at løbende vedligeholdelse i form af maling og rengøring af overfladen er nødvendig.

5 års produktgaranti

Vores pavilloner og tilbehør er dækket af 5 års produkt-garanti, som dækker produktions- og materialefejl.

Betaling

Hos Ahlnor stoler vi på vores kunder, derfor ingen forudbetaling og vi afregner først når arbejdet er udført. Ahlnor tilbyder desuden omkostningsfri finansiering.